Crearea site-urilor Web Design

Ce este un site web?

    Un SITE este cartea de vizită a companiei , statutul companiei , numele său... Da, numele. Numele pe care îl creați luni și ani de zile , poate fi acum introdus în doar câteva caractere din șirul de căutare. Și ceea ce un vizitator va vedea și auzi pe site-ul dvs. - aceasta este și prezenta dvs .

Mulți ani în urmă, oamenii își reprezentau interesele lor pe suport de hârtie sau de o companie specială "word of mouth". Tehnologia din ziua de azi face mai mult decât atât.

Despre dvs. pot sa vorbească în toate limbile de pe pămînt și chiar în acest moment.

Webdesign, creare site, optimizare, calculaoare, notebook, laptop

  Am creat solutii web reusite, utilizabile si accesibile pentru un numar mare de clienti. Experienta noastra ne permite sa luam idei dintr-un domeniu si sa le folosim in mod inovator in alte domenii. Frumusetea este diferita pentru fiecare in parte, existand o linie fina intre gusturi bune si rele. Consideram ca exista intotdeauna o solutie care sa arate bine atat pentru vizitator cat si pentru client, iar acesta este scopul nostru pentru fiecare proiect.  Fiecare stadiu al muncii noastre este testat de oamenii care il vor folosi. Eficienta metodelor noastre este demonstrata de numarul mare de clienti si referinte.

  Solutiile website design, CMS, e-marketing, SEO & e-commerce sunt punctul nostru forte. De la arhitectura si Layout-ul grafic al site-ului pana la asigurarea primelor pozitii in motoarele de cautare, fiecare aspect al fiecarui site este realizat cu fiecare client in parte. Din perspectiva fiecarui proiect, lucram cu dvs. pentru a obtine idei clare despre strategia, tinta afacerii si sa identificam necesitatile site-ului dvs.. Mai pe scurt, inseamna crearea unei prezentari online care nu este doar , ci care va va ajuta foarte mult.

Pentru fiecare etapa a proiectului, sunt aplicate cele mai bune metode, pentru a asigura succesul strategiei, design-ul site-ului si a functionarii tehnice in concordanta cu nevoile angajatorului. • Design intuitiv al site-ului si simplitatea procesarii online • Prezentarea clara si la subiect a informatiilor cuprinse in site. • Pozitionarea optima a functiilor site-ului. • Marirea gradului de satisfacere al vizitatorului - solutii care coincid cu nevoile vizitatorilor.

 

Oferta creare Website:

  • Pachet Web Simplu
  • Pachet Web Extra
  • Pachet Web Business
  • Pachet Web Shop

 

Optimizare SEO:

  • SEO (Search Engine Optimization)

 

   

Pentru a solicita un specialist vă rugăm sa suna-ți:

   
   
 
 
   

ITSuport  - Reparația și Deservirea calculatoarelor la domiciliu sau biroul Dvs. Anume viteza de reacționare și GARANȚIA la TOATE tipurile de lucrări fac ca asistența tehnică a calculatorului să fie mai avansată față de cea a concurenților noștri. APELAȚI-NE – VĂ VOM AJUTA!

© "VIKWEB" S.R.L