Reparatii Calculatoare la Domiciliu dvs, schimbare piese

Unul dintre Serviciile de Bază este - echipa ITSUPORT repară calculatorul tău la tine acasă. Ce este serviciul de reparație calculator? Reparație calculator este: înlocuirea sau repararea piesei defecte din blocul de sistemă.

Specialiștii noștri vor ajuta:

reparatii calculatoare

 • Schimbare placă de bază (Matherboard);
 • Schimbare bloc de alimentare ( PSU );
 • Schimbare harddisk ( HDD );
 • Schimbare cooler de la processor; (CPU)
 • Schimbare video cartelă (Video Card);
 • Schimbare memorie operativă (RAM);
 • Schimbare processor CPU;

De asemenea, schimbăm și alte componente (plăcile de sunet, TV tuner, plăci de rețea).

La repararea calculatorului  la domiciliu sau la birou, toate piesele schimbate au garanție pînă la 36 luni.

Mai multe informații despre defectarea calculatorului.
1. Reparația PC-ul cu o placa de baza defectă. În unele cazuri, trebuie să înlocuiți placa de baza? Reparația numai prin înlocuirea plăcii de bază.
Simptome:
 

Schimbare placa de baza calculator

 • Calculatorul nu pornește. Indică o defecțiune în lanțul alimentar de pe placa de bază.
 • Nu este imagine la ecran (folosind placa video pe bord). Indică ca cipul video este defect sau cip South Bridge defecțiune cauzată de supraîncălzire.
 • НNU lucrează USB de la placa de bază. Nu se detectează USB. Nu vede Flaska, Harddisk-ul extern, printer, scaner, web camera.

Repararea: trebuie de schimbat placa de bază din blocul de sistemă. Specialistul nostru gratuit va diagnostica computerul dumneavoastră, și dacă de vina este placa de baza vă va ajuta s-o înlocuiți .

2. Reparația calculatorului cînd blocul de alimentare este defect. Calculatorul nu pornește.

Заменить блок питания
Simptome:

 • Calculatorul nu răspunde la butonul de pornire. Cauza principală problemei este ca condensatoarele din interiorul sursei de alimentare sunt arse. Dacă ventilatorul din blocul de alimentare nu se învîrte atunci este stricat.

Reparația: trebuie de înlocuit blocul de alimentare. Specialistul nostru va face diagnostica gratuit și va constata cauza, după verificare va face și reparația.

 

3. Reparația calculatorului cînd hard disk-ul este defect. În cazul acesta va trebui numai să schimbați HDD

замена жесткого диска
Simptome:

 • Deseori se aud zgomote la hard disk. Dovezi de defecțiune mecanică la clapetele hard disk-ului. Nu este necesar să se aștepte un eșec complet a hard disk. Dacă la timp nu se înlocuiește unitatea hard disk, apoi va trebui să restaurați datele.
 • Deseori necesita reinstalarea Windows-ului din cauza  pierderii fișierelor de pornire.
 • Hard disk nu este detectat în BIOS. Placa de bază a hard disk-ului este arsă.

Reparația: în toate cazurile trebuie de schimbat hard disk-ul ( HDD ). Sunați-ne și inginerul nostru va face o diagnostică gratuităи, după ce va constata defectul va face și reparația. Dar mai întîi de toate va salva toate datele pentru a nu fi șterse.

4. Reparația calculatorului în caz de Supra-Încalzire. Calculatorul se restartează sau se stinge. Restartare periodica a sistemei. Trebuie de curățat ventilatorul(cooler) sau de schimbat.

Замена / чистка куллера ( вентилятора )
Simptome:

 • Cînd lucrați la calculator peste cîteva minute se stinge singur. Poate fi cauza ca se supra-încalzește procesorul. Posibil supraîncălzire din cauza prafului de pe (cooler) radiator instalat pe CPU.

Reparația: curățirea de praf, schimbare termopastei. Dacă temperatura procesorului încă este înaltă, atunci trebuie de schimbat ventilatorul (cooler). Specialistul nostru vă va ajuta la determinarea cauzei stingerii sau repornirii calculatorului, după care va efectua reparația.

 

5. Reparația calculatorului cînd nu este imagine la ecran. Trebuie de schimbat video carta?

Замена видеокарты
Simptome:

 • Nu este imagine la ecranul monitorului (folosind AGP, placa video PCI-E). Placa video poate să fie defectată.
 • Pe ecran sunt linii sau deformări (artefacte). Defect cipul de memorie de pe placa grafică. Problema este supraîncălzirea

Reparația: dacă video carta este defectă trebuie de schimbat. .

 

6. Reparația calculatorului cînd memoria operativă este defectă (RAM). În acest caz va trebui de schimbat memoria operativă (RAM).

Замена оперативной памяти
Simptome:

 • Sistemul de operare (Windows) nu pornește. Cînd porniți calculatorul se aud trei sunete scurte. Semnal că memoria este defectă
 • Sistemul de operare (Windows) se restartează singur, astfel, ecran albastru. Error: Stop 0x0000008E . Eroarea este legată de conexiunea proastă dintre RAM si placa de baza, sau  cipu de memorie.

Reparația: în acest caz trebuie de curățat pinii sau chiar înlocuirea acestea. Suntem gata pentru a determina cauza defectării, și cât mai curând posibil, înlăturarea lor.
 

7. Reparația calculatorului cînd este defect procesorul (CPU). Calculatorul nu pornește.

Замена цетрального процессора
Simptome:

 • Rar cînd reparația calculatorului se face din cauza unei defecțiuni a procesorului. Eșecul  poate să apară în caz de accelerație, sau deteriorări mecanice. În alte cazuri, procesorul central rămâne de obicei în stare de funcționare.

Reparația: trebuie de schimbat processorul (cpu). Specialiștii noștri vor efectua o diagnostică gratuită blocului de sistem. Și eficient va repara computerul.
 

Pentru a solicita un specialist vă rugăm sa suna-ți:

Noi vă vom ajuta la reparația calculatorului chiar la Dvs acasă

   
   
 
 
   

ITSuport  - Reparația și Deservirea calculatoarelor la domiciliu sau biroul Dvs. Anume viteza de reacționare și GARANȚIA la TOATE tipurile de lucrări fac ca asistența tehnică a calculatorului să fie mai avansată față de cea a concurenților noștri. APELAȚI-NE – VĂ VOM AJUTA!

© "VIKWEB" S.R.L