Ștergera Virușilor

   Dacă vedeți semne evidente de infecție cu virus de calculator sau credeți că după ce a vizitat resurse Internet nesigure în calculator au patruns troiani prin care atacatorii pot fura parola la e-mail, numărul cardului de credit sau alte informații confidențiale, contactați-ne. Specialistul va veni, va verifica calculatorul de viruși, va efectua toate lucrările necesare pentru a elimina virușii precum și vă va oferi protecție completă pentru a preveni pătrunderea virușilor pe viitor.

   Toți virușii și troienii detectați vor fi eliminate prin software anti-virus sau manual. Eliminarea virusului manual , este necesar atunci când programele antivirus nu pot face față cu această sarcină și necesită o îngrijire specială. O astfel de experiență in privința ștergerii virușilor o au specialiștii nostri, astfel încât să puteți să ne încredințați în condiții de siguranță calculatorul sau notebook-ul dvs.

Costul serviciilor:

Serviciu Costul
Chemarea specialistului Chișinău Gratis
Diagnostica cu prelungirea lucrărilor Gratis Gratis
Ștergerea virușilor 100 lei
Ștergerea SMS banner 150 lei
Instalare Antivirus 50 - 600 lei

Cum un calculator este infectat cu viruși?

Creatorii de viruși  găsesc noi modalități de a introducere viruși pe calculator. Principala cale de infectare cu virușii - prin Internet și e-mail. De fiecare dată când descărcați un fișier de pe Internet sau vizitați un site nesigur - riscați de a infecta calculatorul cu viruși.

 

Consecințele infectării calculatorului cu viruși.

Scopul principal al virușilor și troienilor este de a fura informații personale pentru a fi utilizate în viitor de către hackeri pentru a beneficia de ele. De asemenea, infecția cu virus poate afecta foarte mult performanțele calculatorului, ceea ce duce la deteriorarea sistemului de operare (Windows), și chiar de a șterge informațiile disponibile pe hard disk.

Cum să protezați calculatorul de viruși?

Pentru o protecție maximă împotriva virușilor de calculator este necesar nu numai pentru a instala un software anti-virusuri moderne și de înaltă calitate, dar, de asemenea, de unele măsuri de precauție, mai ales atunci când este conectat la o rețea și pe Internet. Prezența unui Anti-virus nu oferă protecție absolută împotriva virușilor.

Recomandările noastre:

  • actualizați zi de zi baza de date la anti-virus;
  • deschideți fișiere din surse verificate și de încredere;
  • verificați întotdeauna fișierele primite prin e-mail și fișierele descărcate prin Internet cu programele anti-virus.

Configurare programul Anti-Virus

Programele antivirus au o mulțime de opțiuni pentru a schimba modul și nivelul de protecție a computerului împotriva virușilor. În plus, producătorii de Anti-Viruși propun numai instalarea implicită. Experții noștri instalează nu numai software anti-virus, dar, de asemenea, configurează în așa fel încât să asigure protecție maximă împotriva virușilor.

Pentru a solicita un specialist vă rugăm sa suna-ți::

   
   
 
 
   

ITSuport  - Reparația și Deservirea calculatoarelor la domiciliu sau biroul Dvs. Anume viteza de reacționare și GARANȚIA la TOATE tipurile de lucrări fac ca asistența tehnică a calculatorului să fie mai avansată față de cea a concurenților noștri. APELAȚI-NE – VĂ VOM AJUTA!

© "VIKWEB" S.R.L