Instalare program Anti-Virus

 Un program antivirus eficient scaneaza in continuu fisierele din calculator, traficul pe Internet si dispozitivele de stocare fixe si portabile, pentru a va proteja impotriva virusilor, troienilor si viermilor etc.

 Programele antivirus propuse spre instalare detecteaza si protejeaza impotriva virusilor prezenti pe Internet si blocheaza amenintarile de tip spyware.  Apeland la ITSuport pentru instalarea de solutii antivirus, va protejati informatiile importante din calculator si programele instalate, eliminand astfel riscul de frauda si furt informatic, pierdere de fisiere si functionare instabila a calculatorului.

Specialistul delegat vine la domiciliul sau oficiul dumneavoastra:

  • elimină virușii din calculator
  • verifica antivirusul instalat si starea sa de functionare
  • dupa caz, instaleaza o noua versiune de antivirus
  • actualizeaza definitiile de antivirus
  • va ofera sfaturi de securitate a calculatorului.

 În baza testelor efectuate, recomandam instalarea urmatoarelor programe antivirus: Norton Antivirus,  AVG, Kaspersky, BitDefender, Norton si Eset NOD32.

Cand navigati pe Internet sau cand atasati un stick de memorie USB la calculatorul dumneavoastra, antivirusul este singurul program care poate detecta in timp real un fisier infectat. Programele Antivirus recomandate de ITSuport au fost testate riguros si validate conform celor mai exigente norme de utilizare zilnica a calculatorului, imbunatatind considerabil securitatea.

Actualizarea definitiilor de antivirus se face in mod automat daca aveti conectat calculatorul la Internet. Asigurati-va ca antivirusul se actualizeaza zilnic! Astfel, va veti bucura de o experienta de navigare pe Internet placuta si fara probleme.

ITSuport va oferă de asemenea spre instalare programe pentru Internet, muzica, filme, fotografii si documente. Toate programele au fost testate in prealabil, pentru ca dumneavoastra sa puteti naviga in siguranta pe Internet. Aflati mai multe despre serviciul de Instalare Programe De Calculator.

Dacă nu sunteți mulțumit de performanța sistemului - nu ezitați să ne contactați!

 

Pentru a solicita un specialist vă rugăm sa suna-ți:

   
   
 
 
   

ITSuport  - Reparația și Deservirea calculatoarelor la domiciliu sau biroul Dvs. Anume viteza de reacționare și GARANȚIA la TOATE tipurile de lucrări fac ca asistența tehnică a calculatorului să fie mai avansată față de cea a concurenților noștri. APELAȚI-NE – VĂ VOM AJUTA!

© "VIKWEB" S.R.L