Abonamente, Întreținerea și Reparația Calculatoarelor

   Abonamentele it va ofera posibilitatea de a beneficia de un set de servicii pe care le utilizati frecvent, intr-un mod avantajos pentru dvs. din punct de vedere financiar si tehnic.
Un abonament it este modalitatea optima prin care aveti acces la serviciile noastre ori de cate ori va sunt necesare.
Practic, vom functiona ca un departament IT, insa costurile vor mai mici decat pentru un singur angajat.

Prin sistemul nostru de abonamente it acoperim o paleta foarte variata de servicii it: helpdesk, mentenanta it, consultanta it, gazduire site, promovare site, reparatii it, serviciul single point of contact.

Pentru ca fiecare companie are cerinte si nevoi specifice si pentru a evita cheltuieli IT neprevazute in buget, am creat 4 abonamente it, extrem de practice si avantajoase: avantaj, business flexibil, business nelimitat si premium. Fiecare dintre acestea poate fi personalizat prin adaugarea de extraoptiuni, in functie de nevoile dvs. it.

Preturile incep de la 80 lei/luna si variaza in functie de tipul abonamentului it ales si de nivelul de personalizare solicitat de dvs. Pentru mai multe informatii legate de preturile abonamentelor it,apelat la numarul 060238238 pentru mai multe informatii.

Abonamente IT - avantaje

  • platiti doar pentru ce aveti nevoie cu adevarat;
  • in spatele oricarui abonament it din oferta noastra, aveti la dispozitie o echipa de tehnicieni cu un know-how foarte puternic in domeniul IT, cu o atitudine proactiva, capabili sa rezolve orice problema it intr-un timp foarte scurt;
  • nu mai este nevoie sa va ocupati timpul analizand sau rezolvand problemele it;
  • Specialistii nostri se vor ocupa de toate acestea, in timp ce dvs. va puteti concentra pe aspecte importante ce tin de propriu afacere;
  • costurile activitatilor devin previzibile si transparente;
  • datorita relatiilor noastre de parteneriat, beneficiati de preturi preferentiale pentru o gama larga de produse si servicii it chiar daca nu le regasiti in oferta noastra;
  • beneficiati de serviciul single point of contact, prin care compania noastra se va ocupa pentru dvs. de negocierea si incheierea tuturor contractelor cu furnizorii it&c;
  • disponibilitate mare - suntem mereu la dispozitia dvs. atunci cand ne solicitati sau cand este necesara interventia noastra;
  • un nivel inalt de calitate pentru fiecare serviciu din oferta noastra: timp de raspuns si interventie garantat, mentenanta preventiva, analize tehnice periodice, consultanta pentru noile proiecte de dezvoltare a infrastructurii it si multe altele.

Cum functioneaza?

Initial vom efectua o analiza prin care vom determina care sunt serviciile it care sa satisfaca nevoile dvs. reale. In urma acesteia, consultantii nostri va pot recomanda un abonament it personalizat cerintelor si nevoilor dvs. Dupa incheierea abonamentului, va puteti considera asigurat sub aspect it. Totul va functiona cu implicare minima din partea dvs..

 

Periodic, vom analiza evolutia nevoilor dvs. IT si vom ajusta abonamentul si serviciile impreuna cu dvs. astfel incat sa primiti intotdeauna exact ceea ce aveti nevoie.

De ce un abonament it?

Prin sistemul nostru de abonamente it cu servicii "all inclusive" si costuri fixe aveti intr-adevar predictibiliate de 100%. Mai mult, eficienta pe care am reusit sa o atingem ne permite sa va garantam un cost cu cel putin 30% mai mic fata de personalul angajat full-time. Si pentru ca orice companie are nevoie de scalabilitate, suntem pregatiti sa facem fata cresterii sau micsorarii cererii dvs. de servicii it, la o simpla notificare din partea ta.

Oferta noastra de abonamente it este 100% adaptata nevoilor tale. Este 100% previzibila, controlabila si scalabila.

Cum puteti beneficia de abonamentele noastre?

Nimic mai simplu si mai comod. Contactati-ne utilizand una dintre metodele de comunicare existente pe site si veti beneficia de suportul unui consultant ITSuport care va va propune o oferta personalizata si adaptata cerintelor dvs.

 

Service Calculatoare - serviciile de bază

Te-ai saturat ca de fiecare data cand ai o problema sa te cari cu calculatorul la un service si sa astepti cu sufletul la gura pana este gata?

Tehnicienii nostrii  vor veni direct la sediul tau pentru a rezolva problemele calculatorului.

Pur si simplu sunati-ne pentru a face o  rezervare ce se va  potrivi  cu programul tau. Oferim servicii in aceeasi zi in cele mai multe zone.

Reparatii calculatoare – Upgrade-uri PC

Computerul tau are cativa ani vechime? Porneste greu? Esti in criza de spatiu pe hard disk? Putem sa il revitalizam prin modernizarea unora dintre componentele sale de baza. Chiar daca sistemul dumneavoastra este destul de nou, puteti sa faceti upgrade PC-ul in continuare pentru a se potrivi cu colectia ta tot mai mare de fotografii digitale, filme, fisiere, sau jocuri video. Ai nelamuriri daca ar trebui sau nu sa faci un upgrade? Suna-ne azi!

 

Retea calculatoare

  Daca ai mai mult de un PC in casa, te-ai gandit sa le legi intr-o  retea? O retea de domiciliu permite computerelor sa  partajeze fotografii, documente, si video, si chiar si o conexiune la internet. Chiar mai bine, o retea wireless este calea de ultima ora de a conecta toate din PC-uri si laptop-uri din casa ta. Retelele fara fir sunt perfecte pentru cei care doresc  sa conecteze laptopul si calculatoare desktop sau pentru persoanele care nu le place sa fie legate de un loc.Si daca optezi pentru wireless, nu vei avea inconvenientul de a te impiedica de cabluri de retea murdare.

Malware si eliminarea programelor spyware

  Se pare ca computerul are o viata proprie? Ar putea fi un virus sau trojan. Nu conteaza ce fel de calculator ai, intotdeauna ai nevoie de cele mai up-to-data de software Anti-Virus.
Nu numai ca programele anti-virus pot proteja computerul de la virusare, dar acestea pot impiedica de asemenea, transmiterea  accidentala a infectiei la alte computere  atunci cand trimiteti e-mail-uri sau partajati fisiere. Daca nu sunteti sigur despre ce virus software-ul sa instalati sau cum sa-l configurati, nu ezitati sa ne contactatil!

Securitate internet si  protectie firewall

  Cat de sigur este calculatorul dumneavoastra? Cum utilizarea internetului a crescut, asa a crescut si numarul de amenintari la adresa pc-ului. O modalitate de a va proteja este de a instala un firewall, care va tine intrusii departe de  computer si va impiedica accesarea datelor tale private. Firewall-urile, de asemenea, va pot alerta atunci cand programele neautorizate, cum ar fi virusii si spyware incearca sa transmita informatii sensibile prin intermediul internetului. In special, firewall-uri sunt cruciale, daca aveti mereu-pe conexiune la Internet de DSL sau un modem pe cablu. Protejati-va si familia ta … cu ajutor de la Service calculatoare.

Transfer de date Backup and Recovery

Cat de des va faceti back-up la pc? Daca ar fi sa se blocheze sau sa fie furat, a-ti pierde date importante? Service calculatoare va recomanda instalarea unui DVD-writer sau un hard disk extern.In plus, Service calculatoare va va ajuta sa faceti backup de date in conditii de siguranta, oferim de asemenea servicii de recuperare de date, care pot incerca sa recupereze fisiere pierdute care rezulta din defectiuni hardware, conflicte software, sau virusi.

 

Intretinere preventiva si de optimizare

Tu ai conduce o masina de ani de zile fara sa ii schimbi uleiul? De ce sa ignori calculatorul ?
Ca orice investitie, calculatorul tau are nevoie de ingrijire constanta, ceea ce inseamna ca trebuie curatat de praf. Cand a fost ultima data  curatat  Notebook / Calculatorul  tau? In cazul in care acesta a fost  mai mult de sase luni, este timpul pentru a face o PROFILAXIE.

 

Pentru a solicita un specialist vă rugăm sa suna-ți:

 

   
   
 
 
   

ITSuport  - Reparația și Deservirea calculatoarelor la domiciliu sau biroul Dvs. Anume viteza de reacționare și GARANȚIA la TOATE tipurile de lucrări fac ca asistența tehnică a calculatorului să fie mai avansată față de cea a concurenților noștri. APELAȚI-NE – VĂ VOM AJUTA!

© "VIKWEB" S.R.L