Configurare Wi-Fi, router wi-fi

Instalația și apoi configurația rețelele Wi-Fi este avantajos - după aceasta nu mai trebuie să depindeți decablu prin toată casa sau oficiu. Acest lucru înseamnă că puteți lucra la birou sau acasa cu desktop sau laptop nu numai într-un singur loc, dar puteți merge dint-o cameră în alta. Chiar și pe stradă, vă veți afla in raza de semnal. Mai pe scurt, oriunde te-ai afla, Smartphon-ul, Notebook-ul, Computer-ul Personal, sau Imprimanta va fi întotdeauna disponibilă.

Instalarea și configurarea rețelelor Wi-Fi este o procedură foarte complicată. Experții noștri pot ajuta în această problemă.

Costul de servicii:

SrviciiCostul
Chemare specialist în Chișinău Gratis
Diagnostica cu prelungirea lucrărilor Gratis
Configurare conexiune Wi-Fi 100 lei
Configurare Router 150 lei
Protecția rețelei WIFI de hacking 50 lei
Creare mape in rețea (ShareFolder) 100
   

Firma noastră oferă o gama largă de servicii pentru crearea de rețelelor Wi-Fi:

  •  rețea Wi-Fipentru utilizatorii de acasă
  •  rețea Wi-Fi pentru afaceri mici
  •  rețea Wi-Fi pentru clădiri mari și birouri
  •  rețea Wi-Fi pentru cabane și case particulare

 

Rețea Wi-Fi este:

  • Lipsa de cabluri în plus
  • Adăuga rapid noi calculatoare la rețea fără a mai trage cîteva fire
  • Viteza de transfer de până la 300 MB / sec
  • Posibilitatea de a se conecta la rețea telefoane mobile, PDA-uri, Notebook-uri (toate dispozitivele cu modulul Wi-Fi)
  • Puteți utiliza rețeaua și Internetul oriunde în birou sau apartament
  • Protejați rețeaua cu algoritmi de criptare avansate

În funcție de locație, configurația rețelei Wi-Fi va fi determinată gradul de complexitate a muncii. De exemplu, în scopul creării  rețelei fără fir Wi-Fi pentru uz personal sau pentru birou mic, trebuie să instalați în plus de punctul de acces, configurația semnalul de criptare. Acest lucru este necesar pentru a limita numărul de persoane care utilizează Internetul.

Pentru a configura rețeaua Wi-Fi în birou mediu, trebuie să instalați multe puncte de acces. Este necesar de a distribu egal semnalul în birou. În plus, aspectul de instalare și apoi configurarea rețelelor Wi-Fi pentru birouri mari și mijlocii sunt destul de diferite de birourile mici și cele de acasă.

Pentru case și vile, care este imposibil internet-ul prin cablu, instalarea și configurarea rețelei Wi-Fi este o soluție de mare folos. Specialiștii noștri vor efectua toate modificările necesare pentru a nu simți diferența dintre wifi și cablu.

Specialiștii noștri au o vastă experiență de instalarea și configurarea rețelelor Wi-Fi de orice complexitate.

Nu uitați că riscul de pierdere a informației este o urmare a instalării și configurării rețelei Wi-Fi de sine stătător și crește semnificativ pentru acest tip de rețele.

 

Pentru a solicita un specialist vă rugăm sa suna-ți::

   
   
 
 
   

ITSuport  - Reparația și Deservirea calculatoarelor la domiciliu sau biroul Dvs. Anume viteza de reacționare și GARANȚIA la TOATE tipurile de lucrări fac ca asistența tehnică a calculatorului să fie mai avansată față de cea a concurenților noștri. APELAȚI-NE – VĂ VOM AJUTA!

© "VIKWEB" S.R.L