Modernizarea Calculator / Notebook - UPGRADE

Modernizare (upgrade) – înlocuirea pieselor vechi din Blocul de Sistem cu cele moderne pentru a îmbunătăți performanta calculatorului dvs. Dacă nu vă convine viteza de lucru a calculatorului, se pornește greu sau nu merg jocurile noi, este logic să luați în considerare Modernizarea. Complexitatea acestui proces constă în: pentru o modernizare competentă nu trebuie să ai numai aptitudinile necesare pentru asamblarea unui calculatoar, dar, de asemenea, este bine să te concentrezi asupra cerințelor de piață. Dacă nu posedați aceste abilități, cel mai bine este să vă bazați pe cunoștințele și experiența profesioniștilor. Inginerii noștri sunt întotdeauna gata, ca eficient și într-un timp scurt facă upgrade calculatorului dvs, sau să facă ordine.

 

Upgrade-ul computerului este format din mai multe etape de lucru:

  • analiza configurației curente, determinarea punctelor slabe;
  • selectarea configuratiei dorite - totul depinde de scopul modernizării calculatorului (jocuri, programe de grafică, sau doar o creștere generală în viteza a sistemului);
  • modernizarea calculator (înlocuirea componentelor de calculator vechi);
  • configurarea sistemului de operare și drivere, dacă acest lucru este necesar;
  • testarea noului sistem.

Componentele de bază ale unității de sistem sunt: placa de baza, procesor, placa video, module de memorie, și sursa de alimentare.

Înlocuirea plăcii de bază (Matherboard)

Modelul plăcii de bază definește caracteristicile de bază ale tuturor dispozitivelor instalate pe acesta. Modernizare ei vă permite să folosiți piese mai avansate și mai puternice,iar noua versiune a BIOS-ul va extinde capacitățile de hardware sau a crește viteza. Placa de bază este partea principală a computerului, astfel încât; să permită upgrade-ul pentru a înlocui procesor și memorie RAM.

 

 

Înlocuire bloc de alimentare (PSU)

Dispozitivele instalate pe placa de bază depind de puterea blocului de alimentare. În primul rând, este vorba de placa video, procesor, hard disk, DVD-drive și sistemul de răcire. Modernizarea a sursei de alimentare vă permite să utilizați mai multe dispozitive sofisticate, care va crește în mod semnificativ performanța și stabilitatea computerului.

 

Înlocuire processor (CPU)

Upgrade-ul  procesorului va crește în mod semnificativ performanțele computerului și vă va permite rulați aplicații care au lucrat incorect sau nu se porneau deloc. Înainte de a actualiza CPU, asigurați-vă blocul de alimentarea și placa de baza poate folosi modelul procesorului ales.

 

Înlocuire video cartelă (VIDEO CARD)

Placa video este responsabila de calitatea imaginilor de pe calculator. Se referă în principal la jocuri,

care sunt din ce în ce mai colorate și incitante, și necesită mai multe resurse. Upgrade placa video computerul va rula cele mai noi jocuri cu cele mai ridicate setări grafice. Înainte de a face upgrade la placa video, asigurați-vă sursa de alimentare vă permite să utilizați o video cartă nouă și placa de bază are legătura necesar.

 

Înlocuire memorie operativă (RAM)

Instalarea RAM suplimentar sau upgrade la un model mai vechi crește semnificativ viteza de lucru a sistemului. Memoria operativă modernă au un volum mare și frecvențe mari de ceas, în timp ce acestea sunt relativ ieftine. Performanța de creștere a sistemului, după actualizarea de memorie RAM, o veți observa de îndată!

Înlocuire hard disk (HDD)

Uneori spațiul accesibil pe hard disk nu este suficient. Acest lucru aduce neplaceri: scade performanța sistemului,
 programele deja instalate nu pot salva ceeea ce vrei și cu copierea fișierelor tot probleme . În acest caz , se va instala un hard disk suplimentar. Hard disk-uri moderne tind să aibă un volum mare și schimb de date de mare viteză. Când instalați un hard disk nou sau unul suplimentar, trebuie să vă asigurați-vă că placa de baza are o loc pentru conectare și sursa de alimentare are o capacitate suficientă .

 

Înlocuire unitate optică (DVD-drive,CD-drive)

Modernizarea DVD-drive va face mai ușor lucru cu înregistrari și stocari de date. Potrivit statisticilor, este cel mai fiabil de a stoca informații înregistrate pe suportul media. Nu toate dispozitivele, de exemplu, DVD-playere sau combine muzicale, sunt capabile să lucreze cu flash drive, și continuă să folosească unități. Când Modernizați DVD, asigurați-vă placa de baza are interfața necesară.

Dacă nu sunteți mulțumit de performanța sistemului - nu ezitați să ne contactați!

 

Pentru a solicita un specialist vă rugăm sa suna-ți:

   
   
 
 
   

ITSuport  - Reparația și Deservirea calculatoarelor la domiciliu sau biroul Dvs. Anume viteza de reacționare și GARANȚIA la TOATE tipurile de lucrări fac ca asistența tehnică a calculatorului să fie mai avansată față de cea a concurenților noștri. APELAȚI-NE – VĂ VOM AJUTA!

© "VIKWEB" S.R.L