Service Calculatoare - serviciile de bază

Te-ai saturat ca de fiecare data cand ai o problema sa te cari cu calculatorul la un service si sa astepti cu sufletul la gura pana este gata?

Tehnicienii nostrii  vor veni direct la sediul tau pentru a rezolva problemele calculatorului.

Pur si simplu sunati-ne pentru a face o  rezervare ce se va  potrivi  cu programul tau. Oferim servicii in aceeasi zi in cele mai multe zone.

Reparatii calculatoare – Upgrade-uri PC

Computerul tau are cativa ani vechime? Porneste greu? Esti in criza de spatiu pe hard disk? Putem sa il revitalizam prin modernizarea unora dintre componentele sale de baza. Chiar daca sistemul dumneavoastra este destul de nou, puteti sa faceti upgrade PC-ul in continuare pentru a se potrivi cu colectia ta tot mai mare de fotografii digitale, filme, fisiere, sau jocuri video. Ai nelamuriri daca ar trebui sau nu sa faci un upgrade? Suna-ne azi!

 

Retea calculatoare

  Daca ai mai mult de un PC in casa, te-ai gandit sa le legi intr-o  retea? O retea de domiciliu permite computerelor sa  partajeze fotografii, documente, si video, si chiar si o conexiune la internet. Chiar mai bine, o retea wireless este calea de ultima ora de a conecta toate din PC-uri si laptop-uri din casa ta. Retelele fara fir sunt perfecte pentru cei care doresc  sa conecteze laptopul si calculatoare desktop sau pentru persoanele care nu le place sa fie legate de un loc.Si daca optezi pentru wireless, nu vei avea inconvenientul de a te impiedica de cabluri de retea murdare.

Malware si eliminarea programelor spyware

  Se pare ca computerul are o viata proprie? Ar putea fi un virus sau trojan. Nu conteaza ce fel de calculator ai, intotdeauna ai nevoie de cele mai up-to-data de software Anti-Virus.
Nu numai ca programele anti-virus pot proteja computerul de la virusare, dar acestea pot impiedica de asemenea, transmiterea  accidentala a infectiei la alte computere  atunci cand trimiteti e-mail-uri sau partajati fisiere. Daca nu sunteti sigur despre ce virus software-ul sa instalati sau cum sa-l configurati, nu ezitati sa ne contactatil!

Securitate internet si  protectie firewall

  Cat de sigur este calculatorul dumneavoastra? Cum utilizarea internetului a crescut, asa a crescut si numarul de amenintari la adresa pc-ului. O modalitate de a va proteja este de a instala un firewall, care va tine intrusii departe de  computer si va impiedica accesarea datelor tale private. Firewall-urile, de asemenea, va pot alerta atunci cand programele neautorizate, cum ar fi virusii si spyware incearca sa transmita informatii sensibile prin intermediul internetului. In special, firewall-uri sunt cruciale, daca aveti mereu-pe conexiune la Internet de DSL sau un modem pe cablu. Protejati-va si familia ta … cu ajutor de la Service calculatoare.

Transfer de date Backup and Recovery

Cat de des va faceti back-up la pc? Daca ar fi sa se blocheze sau sa fie furat, a-ti pierde date importante? Service calculatoare va recomanda instalarea unui DVD-writer sau un hard disk extern.In plus, Service calculatoare va va ajuta sa faceti backup de date in conditii de siguranta, oferim de asemenea servicii de recuperare de date, care pot incerca sa recupereze fisiere pierdute care rezulta din defectiuni hardware, conflicte software, sau virusi.

 

Intretinere preventiva si de optimizare

Tu ai conduce o masina de ani de zile fara sa ii schimbi uleiul? De ce sa ignori calculatorul ?
Ca orice investitie, calculatorul tau are nevoie de ingrijire constanta, ceea ce inseamna ca trebuie curatat de praf. Cand a fost ultima data  curatat  Notebook / Calculatorul  tau? In cazul in care acesta a fost  mai mult de sase luni, este timpul pentru a face o PROFILAXIE.

 

Pentru a solicita un specialist vă rugăm sa suna-ți:

Noi vă vom ajuta la reparația calculatorului chiar la Dvs acasă

   
   
 
 
   

ITSuport  - Reparația și Deservirea calculatoarelor la domiciliu sau biroul Dvs. Anume viteza de reacționare și GARANȚIA la TOATE tipurile de lucrări fac ca asistența tehnică a calculatorului să fie mai avansată față de cea a concurenților noștri. APELAȚI-NE – VĂ VOM AJUTA!

© "VIKWEB" S.R.L